het outciderlogo bestaat uit een muziekbalk waarop de letters outcider als muzieknoten staan genoteerd.

gepubliceerd: 17-10-2022.

Folkkoor Out-Cider bestaat 20 jaar

uitnodiging
programma

gepubliceerd: 27 januari 2019.

Benefiet optreden voor Torre:

Iers folkkoor Outcider en Shantygroep Bruyne Zeelen
3 maart 2019.

foto van Torre.

In Nederland worden elke week 2 á 3 kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Tot op heden is er nog geen medicijn.

• 50% van deze kinderen overlijdt voor hun 10e jaar.
• 70% bereikt de leeftijd van 18 jaar niet.

Er is veel geld nodig om het onderzoek naar medicijnen financieel te ondersteunen. In onze directe omgeving zien wij Torre vechten tegen de gevolgen van deze ziekte.

Zijn ouders:
Torre is totaal afhankelijk van anderen als het gaat om de dagelijkse levensverrichtingen, is heel snel moe, heeft beperkt zicht, heeft te weinig energie/kracht om te kunnen eten en is daardoor volledig afhankelijk van sondevoeding. Torre heeft door de ziekte een lage spierspanning waardoor hij niet kan lopen/kruipen en dus aan een rolstoel gebonden is. Door de beschadigingen in zijn hersenen kan Torre niet praten. Er zijn veel moeilijke momenten, maar toch is elke dag met hem een feestje!!

Familieleden en vrienden zetten zich in om bij te dragen aan de ontwikkeling van een medicijn tegen deze ziekte. Met uw steun komt het medicijn weer een stap dichterbij. Doneer tijdens ons concert en/of maak geld over op rekeningnummer NL17 RABO 0335 2904 34. Alle bijdragen komen ten goede aan de stichting Energy4All.

Informatie over het benefietconcert op zondag 3 maart vind je op onze Agendapagina. logo  forza4torre facebooklogo Twitterlogo Istagramlogo

gepubliceerd: 18 juli 2018

gepubliceerd: 14 januari 2018
affiche cultuurprogramma wormer

gepubliceerd: 23 december 2017
nieuwjaarskaart

gepubliceerd: 11 september 2017
uitnodiging 15 jaar Out-Cider

IERS KOOR OUT-CIDER 20 MEI BIJ SAENS KORENFESTIVAL.

gepubliceerd: 4 mei 2017
affiche Saens koren festival.

Voor de derde de keer vindt er een Koren­festival­dag plaats in de PKN kerk te Wormerveer. De organisatie is in handen van Vrouwenkoor Chemistry uit Zaandam. Het thema van dit Saens Korenfestival is:
Van Hollandse Bodem.

Wij hebben een paar Nederlandstalige liedjes in het song­teks­ten­boek zitten maar dat zijn te weinig liedjes om een setlist van twintig minuten samen te stellen.
Wij zingen en spelen toch maar onze Ierse liedjes en één Hollandse verrassing.
Dertien koren uit Zaanstad en publiek gaan er een vrolijke ochtend én middag van maken: Van Tulpen Uit Amsterdam tot Take me Home.

IERS FOLKKOOR OUT-CIDER 9 APRIL IN DE JISPERKERK.

gepubliceerd: 14 maart 2017
Jisperkerk buiten

Voor de zevende de keer vindt er een Korendag in de Jisperkerk plaats. Ook dit jaar zijn er weer heel wat koren die in deze rustiek in het groen gelegen kerk tussen de Beemster en de Wijde Wormer komen zingen. Zeker ook vanwege de akoestiek van deze kerk.

Ook Iers koor Out-Cider is weer uitgenodigd. Zondag 9 april zijn wij de 'uitsmijter'.
Wij treden om 15.25 uur op.

Kaarten kosten € 2,50 en zijn de hele dag geldig. Ze zijn verkrijgbaar bij de ingang van de kerk. De opbrengsten zijn voor onderhoud en restauratie van de Jisperkerk.

IERS FOLKKOOR OUT-CIDER NEEMT DEEL AAN KORENFESTIVAL IN HOORN.

gepubliceerd 4 februari 2017

Musical Popkoor BROADWAY is in 2017 maar liefst 25 jaar actief in de lichte koormuziek. Om dit jubileum te vieren organiseert het Musical Popkoor BROADWAY op zondag 12 maart 2017 van 12.30 uur tot 21.30 uur een Korenfestival lichte muziek (musical, pop, close harmony en) in schouwburg Het Park te Hoorn.

Er zijn drie podia waar doorlopend opgetreden zal worden. Op één van die podia, het knusse podium in het Grand Café ’t Hop in Het Park treden wij aan om 19.30 uur.

De organisatoren benadrukken dat het géén wedstrijd is, maar een gezellig evenement, waar allerlei koren elkaar aan het werk kunnen zien.

En dat alles onder het genot van een hapje en drankje. In de schouwburg zijn diverse foodcorners ingericht, waar voor een zeer schappelijke prijs allerlei lekkers te verkrijgen is.

Het Korenfestival eindigt met een knallend SING-ALONG CONCERT.